Het verhaal achter
Groeiwerk

Lees meer

Over Groeiwerk

Groeiwerk is ontstaan vanuit mijn overtuiging dat kwalitatief goede dienstverlening het werk is van bevlogen professionals in vitale organisaties. Ik werk met zorgprofessionals die teamwerk en hun deskundigheid serieus nemen en gefaciliteerd worden om daarin te ontwikkelen. Ik noem dat werken op een manier die deugt en ook deugd doet. Want goede zorg voor je eigen mensen betaalt zich direct uit in de kwaliteit van dienstverlening en werkplezier.

Mijn missie met Groeiwerk is om de bevlogenheid en vakmanschap van zorgprofessionals te bevorderen, waardoor ze goed en met een glimlach zijn toegerust voor het complexe (team)werk dat ze doen.

Mijn visie

  • Als je blijft ontwikkelen als professional én als mens dan geef je bevlogenheid alle ruimte om te groeien.
  • Het persoonlijke en professionele is in mensgerichte dienstverlening niet los van elkaar te zien. Wij zijn zelf immers het belangrijkste instrument in ons werk. Dit geldt ook voor mijzelf en mijn vakmanschap.
  • Vakmanschap is een werkwoord. Het is nooit af en het vraagt om continu onderhoud. Dus blijven bewegen, leren en reflecteren.
  • Zelfzorg is onmisbaar voor de vitaliteit van mens en organisatie. Dat is niks softs, maar wel een belangrijke soft skill, want hierin schuilt juist een groot deel van de deskundigheid van je medewerkers die zich afvragen: doe ik het goede (voor mezelf, de cliënt, de organisatie), om de goede redenen? Ook al is die vraag niet altijd gemakkelijk te beantwoorden voor hen, het is belangrijk om deze wel regelmatig te blijven stellen.

Mijn manier van werken

Ik vind een goede werkrelatie en heldere afspraken belangrijk. In een kennismaking bespreek ik met jou de huidige en wenselijke situatie. We bespreken welke ontwikkelingsaanpak voor jouw team passend is. Ook maken we afspraken over onze communicatie en samenwerking. Vanuit heldere verwachtingen gaan we aan de slag. Tussentijds hebben we contact voor aanscherping en afstemming als dat nodig is. Aan het eind maken we de balans op en bekijken we of en welk vervolg wenselijk is. Zo bouwen we samen aan kwaliteit, resultaat en bevlogenheid in je team!

Lees meer over mijn missie, visie en manier van werken op mijn artikelenpagina.