Neem contact op

Dat wil ik
Traject Investering particulier Investering zakelijk
Kennismakingsgesprek Gratis Gratis
Supervisie Individueel 90 euro per sessie van 1 uur Op aanvraag
Groepssupervisie 85 euro p.p. per sessie van 90-120 minuten (afhankelijk van groepsgrootte) Op aanvraag
Coaching individueel 90 euro per uur Op aanvraag
Teamcoaching Op aanvraag Op aanvraag
Begeleide intervisie 90 euro per uur Op aanvraag
info@groeiwerkcoaching.nl
+31 6 1497 4221

Veelgestelde vragen

Ik beantwoord graag de vragen die jij wellicht voor me hebt. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met me op.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Een coachingstraject wordt op basis van de vraag en wens op maat gemaakt en zal qua tijdsduur dus verschillen per aanvraag. Aan de hand van het opgestelde plan kunnen wij in overleg vaststellen hoeveel sessies er uiteindelijk plaats gaan vinden.

Meestal bedraagt coaching 3 tot 8 bijeenkomsten, van één tot anderhalf uur in een tijdsbestek van 3 tot 6 maanden. Uiteraard kan dit anders ingericht worden als dat passender of wenselijker is. Supervisie bedraagt minimaal 10 bijeenkomsten tot maximaal 15 bijeenkomsten.

Wat is het uurtarief?

Op deze pagina vind je een tabel waarin overzichtelijk is gemaakt welke tarieven we hanteren bij Groeiwerk.

Maatwerk voor organisaties

Voor maatwerk kunnen wij geen standaardprijs aanbieden. Op basis van een aanvraag kun we jou een passende prijs geven.

Wil je een aanvraag doen voor bijvoorbeeld teamcoaching of begeleide intervisie? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik de kosten voor coaching vergoed krijgen?

Werkgevers reserveren vaak een scholingspotje of opleidingsbudget per werknemer voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We raden jou aan om bij jouw leidinggevende of bij de HR-afdeling van jouw werkgever te informeren of en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Wanneer je als particulier gebruik wilt maken van de diensten van Groeiwerk, kun je de kosten vaak als scholingskosten aftrekken. Voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Heb je een aanvullende verzekering? Informeer dan bij jouw zorgverzekering of coaching wordt vergoed. 

Waar vinden de sessies plaats?

Coaching en supervisie vinden plaats op locatie van de desbetreffende instelling of organisatie. Kom je liever bij ons langs? Dat kan in mijn praktijk op de Limoslaan 14 in Nijmegen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de sessie online plaats te laten vinden, of een combinatie te maken van online en fysieke bijeenkomsten. 

Teamtrajecten vinden normaliter plaats op een met de opdrachtgever vooraf afgestemde locatie en desgewenst (deels) online.

Intervisie en supervisie kan zowel op locatie als ook online plaatsvinden.

Welke methodieken gebruikt Groeiwerk?

Groeiwerk zet verschillende beproefde methoden in. Welke methoden het meest effectief zijn, hangt af van de vraag of het probleem. In individuele trajecten wordt veel gewerkt met methoden als oplossingsgericht en progressiegericht werken. Ook komen werkvormen uit de RET, de kernkwadranten van Ofman, TA, systemisch werken en diverse associatieve technieken vaak aan bod.

In teamtrajecten gebruikt Groeiwerk technieken uit o.a. TGI, Deep democracy, Systemisch werken en oplossingsgericht werken.  

Intervisie wordt gegeven aan de hand van verschillende intervisiemethoden, afhankelijk van de wens en de vraag. 

Kan ik mijn afspraak annuleren of verzetten?

Een individuele sessie kan tot 24 uur van tevoren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.

Bij teamtrajecten zijn andere voorwaarden van toepassing, zie daarvoor onze algemene voorwaarden

Wat levert een coachtraject op?

Je staat sterker in je schoenen en hebt vertrouwen in jouw kunnen. Je ervaart (weer) regie over jouw (professionele) leven.Je maakt bewuste keuzes richting jouw doelen en durft te staan voor die keuzes. Je durft ook ‘nee’ te zeggen wanneer dat nodig is; Je stelt prioriteiten en maakt ruimte voor wat belangrijk voor jou is. Je bruist van de energie!

info@groeiwerkcoaching.nl
+31 6 1497 4221

Neem contact op

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we je vraag, wens of het probleem. Daarna bieden we jou een passend traject. Plan gemakkelijk en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in via het contactformulier hiernaast.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.